DUBAI HILLS VILLA

PROGRAM: Residential
STATUS: Completed
SCOPE: Fit Out
LOCATION: Dubai

WMA approaches design from the client's perspective. In the Dubai Hill Villa, we instilled the calmness that our client wanted. The wood in the dining area and the choice of color. Like blue in the kitchen and teal and off-white shades induce that calmness.

The Dubai Hill villa is designed around the views. Every room form a connection with the exterior - nature. We also helped the homeowners with the home fit-out. All the furniture was carefully chosen and designed to fit the needs and resonate with the mood of the space.

The rooftop also outlines the same motive - connection with nature. Again, a subtle line demarcates the hardscape and softscape. The minimal wooden structure implies an enclosure and connects you with the sky.